Loading Events
This event has passed.

Frikjøringskurs (girls only)

Skulle du ønske at du kunne sette nydelege puddersvinger for så å stompe en backflip utfor en klippe..?!!

Vel, dette kan me ikkje love deg at du lærer på kurset, men du skal få pusha grensene dine. Du skal og ha det kult på ski utenfor løypene sammen med andre. Det er definitivt eit mål for dette kurset!

Kven passer kurset for

Frikjøringskurs er for deg som har liten eller ingen erfaring med å stå utanfor løypene, men du bør ha noko erfaring fra å stå i bakke og greit kunne ta deg ned en svart preparert løype. Fokuset blir leikbaserte øvelsar på ski, grunnteknikk og sjølvsagt skal me prøve oss på eit lite hopp i løpet av helga!

Kurstema

På frikjøringskurs er fokuset å stå mest mulig på ski! Målet vårt er at alle som deltar skal få eit personlig utbytte av kurset og bli motivert til å lære meir. Det er også eit mål å formidle sikkerhet og skredbevissthet under kurset.

Instruktører

Alle instruktører er/ har vært aktive frikjørere som utøvere og/ eller trener og er også vant til å undervise andre i ski og frikjøring. På alle frikjøringskurs vil det være en skredinstruktør som enten er utdannet gjennom Norsk Fjellsportforum eller NORTIND som bidrar anten som kursholder eller som er med og gjennomgår sikkerhetsprosedyrer.

Kva skal du ha med?

  • Skiutstyr (alpint eller telemark)
  • Sekk med sender/ mottaker, søkestang og spade (Gygra kan leie ut skredpakke for 300,- under kurset).
  • Hjelm og goggles

Ellers skal du være godt kledd for ein dag ute med skikjøring. Ta gjerne med ekstra hansker/ votter, solbriller/ solkrem og noe skift i sekken – me kjem til å tryne 🙂

 

Annet praktisk

Kurset vil ha utgangspunkt i Raulandsfjell alpinsenter (mrk ikkje det samme som Rauland skisenter)..

Deltakere må forholde seg til anbefalingar og retningslinjer i høve covid.

Me tar forbehold om min 3 påmeldte for gjennomføring av kurset (dersom avlysning pga dette blir evt påmeldte betalt tilbake fullt beløp). Avbestilling inntil 14 dager før gj full refusjon. Avbestilling inntil 7 dager før gje refusjon av halve beløpet og etter det ingen refusjon.

Har du spørsmål eller vil melde din interesse så ta Kontakt!

Share This Story, Choose Your Platform!