Loading Events
This event has passed.

Nybegynnerkurs i klatring!

Kviteseid i Telemark på det fantastiske Sundenuten feltet.

Klatrefeltet Sundenuten i Kviteseid er ein fin stad å delta på nybegynnerkurs i klatring. Sundenuten er eit egna klatrefelt for nybegynnere som er etablert av klatreentusiast Eirik Sjo. Fin utsikt, bra fjell, fine ruter og flott natur.

Klatrekurs som dette gje deg innføring i klatring som utendørs aktivitet. Etter kurset skal du vere i stand til å klatre sjølv på bolta klatrefelt. Tema bla om sikring, topptaufeste, tre toppanker, ledklatring ute, litt teknikk og andre viktige ting du bør kunne for å klare trygt på klatrefelt ute.

Passer kurset for meg? Du treng ikkje ha klatra før for å delta på kurset. Har du klatra før gjør det heller ingenting. Mange har kanskje smakt litt på klatring innendørs og ønsker å ta steget videre ut. Da er også dette kurset godt egna. Det er fort litt andre faktorer som kommer inn i bildet når man er ute og klatrer. Her tar me for oss det viktigaste. Kurset blir i stor grad praktisk retta slik at man også skal få klatret ein del i løpet av helga, kanskje snapper du også opp litt tips og triks for å forbedre egen teknikk.

Torolf har mange års klatreerfaring frå inn og utland og er også godkjent internasjonal tindevegleder, i tillegg til å ha jobba mange år som ansvarleg for tilkomstteknikere i Nordsjøen. Torolf blir hovedinstruktør på kurset. Gygra er også godkjent kursarrangør gjennom Norsk Fjellsportforum og har derfor høge krav til alle som instruerar på våre kurs.

Treng du overnatting er til dømes Villa Glede i Kviteseid i sykkelbar avstand frå feltet…

Du treng ikkje å ha eige klatreutstyr, dette kan leiges av oss for kr 400,- under kurset som inkluderer alt nødvendig utstyr. Har du sjølv egen sele, svasko, hjelm og taubrems ta gjerne med dette.

Share This Story, Choose Your Platform!