Loading Events
This event has passed.

Gira på ei stisykkelhelg i Midt-Telemark?

Gygra arrangerer stisykkelhelg der me viser litt av området som finnest i Midt- Telemark å sykle på! Alle frå nybegynnaren til experten er velkomne!

Helga blir lagt opp med guida turer som du velger utifrå nivå og ønsker! Det vil mest sannsynleg bli ein “enkel” tur og ein med meir fart. Dei enkelte turar blir fyrst satt opp kvelden før. Lørdagen stiller også Merida med demosykler slik at alle har mulighet til å teste ein del rå sti-, og endurosykler.

På lørdag er planen å ende sykkelturen utpå ettermiddagen på Lindheim Ølkompani for dei som ønsker å smake på brygget deires!

Pris for helga er 750,-/pers som dekker guiding, ølsmaking på Lindheim, transport tilbake til Bø og T-shirt. Dei som har behov for overnatting anbefaler me Bø camping som har fine hytter.

Det blir oppmøte lørdag kl 10:00, men for dei som ønsker å møtes fredagskveld så møtes dei som vil på – enda ukjent sted-! Planen er å vere på Lindheim til kl 17. Fra Lindheim og opp igjen til Bø (ca 1 mil) fikser me transport til folk og sykler!

Søndag blir det også sykling på stier i nærområdet, aktuelle steder er Gvarv/ Akkerhaugen, Bø og Lunde.

Mangler du sykkel, men har lyst til å delta så ta kontakt med oss for leie 🙂

 

Share This Story, Choose Your Platform!