KLATRING / ISKLATRING

Gygra arrangerer kurs for nybegynnere og videregående i klatring og isklatring. Kursene arrangeres i Midt-Telemark.
I tillegg til kursene under kan vi arrangere forskjellige typer
klatrekurs avhengig av deltakernes ferdighetsnivå og ønsker.

Klatring

Nybegynnerkurs i klatring

Målgruppen for dette kurser er personer som ikke har klatret tidligere eller som har litt erfaring.

Målet med kurset er å gjøre deltagerne i stand til på en sikker måte og å klatre på klatrefelt i lavlandet. Kurset gjennomføres på klatrefelt i midt Telemark, noe som også gjør at deltagerne blir kjent med flere klatrefelt i denne regionen.

Varighet på kurset er  to dager

Pris : 2100 kr pr deltager

Videregående klatrekurs

Målgruppen for dette kurset er deltagere som allerede har gjennomført nybegynnerkurs, føler seg sikker på å lede på borrebolter og ønsker å lære seg å klatre på egne naturlige sikringer.

Målsetningen for kurset er å gjøre deg i stand til å lede naturlige sikrede klatreruter ute.  Vi jobber med plassering av sikringer, klatre naturlige sikrede ruter og noe kameratredning. Kurset gjennomføres på forskjellige klatrefelt i Midt-Telemark.

Varigheten på kurset er to dager.

Pris :        2500 kr per deltager.

Kameratredningskurs klatring

Målgruppen for dette kurset er deltagere som har erfaring med å klatre på naturlige sikringer men mangler noe i forhold til kameratredning i klatring.

Målsetningen med kurset er å lære seg å redde sin makker om uhellet skulle være ute. I kurset vil det bli gjennomgått forskjellige teknikker i forbindelse med forskjellige typer situasjoner som bedre skal gjøre deg i stand til å gjennomføre redning av din klatrekamerat. Kurset gjennomføres på forskjellige klatrefelt i Midt-Telemark.

Varigheten på kurset er to dager.

Pris :        2500 kr per deltager.

Isklatring

Introduksjon til Isklatring

Introduksjon til isklatring går over en dag og inneholder grunnleggende teknikk i bruk av isøkser, stegjern og klatring ved hjelp av topptau. Målgruppen er deltagere som er nysgjerrige på isklatring og har lyst til å sjekke ut om dette er noe for dem.

Kurset arrangeres fortrinnsvis i midt-Telemark men kan gjennomføres andre steder på forespørsel. Minimum antall deltagere er 3. Gygra stiller med nødvendig utstyr.
På forespørsel kan vi også hjelpe deltagere med stive støvler.

Pris : 1500 pr deltager

Nybegynner kurs i Isklatring

Nybegynner kurset i isklatring gjennomføres over tre dager (2 dager og 1 kveld). Kurset er en grundig innføring i isklatring. Målgruppen for kurset er de som ikke har noe erfaring fra før og de som har noe erfaring men trenger å lære mer.

Målet er at deltagerne etter endt kurs på en sikker måte skal kunne klatre is på topptau og ha fått en innføring i isklatring over flere taulengder. Kurset arrangeres i midt/vest Telemark eller Rukan. Gygra stiller med nødvendig utstyr. På forespørsel kan vi også hjelpe deltagere med stive støvler.

Pris : 4200 pr deltager

For guidede turer ta kontakt.
Eller ta en kikk på våre kurs under.

Se hva som skjer fremover i kalenderen

Toppturkurs over to dager

08/01/2022 - 09/01/2022

Metodekurs skred i alpint/ nordisk

03/02/2022 - 06/02/2022

påmelding
Kontakt