TOROLF EID

Torolf er IVBV/UIAGM fjellfører, fjellkursleder i NF og har i tillegg jobbet i mange år som sikringsleder, kursleder og sensor innenfor tilkomstteknikk. Han har også lang erfaring med forskjellige typer sykling som både utøver og trener og er sertfisert sykkelguide i NMIG. Torolf er bosatt i Bø

RUNE AARHUS

Rune har Master i friluftsliv med lang erfaring som vegleder og kursholder innenfor ski, skred, padling og klatring. Han har sertifisering fra NF, NKF, NPF, NMIG og Norges Skiforbund. Rune er bosatt i Vinje i Telemark og jobber også som Fjelloppsyn på Hardangervidda.

SVEN VERBELEN 

 

Sven har studert friluftsliv i Bø og gått mange turer på Sabotørstien. Ekte friluftsentusiast som har bodd flere netter ute enn dei fleste!

FREDRIK CHRISTOFFERSEN

Fredrik har mange år som lærer på friluftslivsstudiet ved universitetet i Sørøst- Norge. Han er også leder for skredgruppa til Røde Kors i Telemark og er sertifisert bla gjennom Norsk Fjellsportforum.

MAJA OPHUS

Har guida fast for Gygra på Sabotørstien. Har friluftslivsutdanning og forsvarsutdanning. Når Maja ikkje er på tur henger ho ofte i enden av eit klatretau.