OM OSS

Gygra er norrønt for trollkjerring. Navnet finner du på fleire fjell i Noreg og i logoen vår er Gygrestolen i Bø! Ein fantastisk klippeformasjon gøymt inne i Bø sine skogar, ikkje langt frå Telemarkskanalen.

Me i Gygra er opptekne av heil ved og det skal også våre opplegg bere preg av. Mat, overnatting, formidling, turområde. Kvalitet og engasjement i Telemark og FjellNoreg!

Me er arrangør av kurs og guiding innanfor ski, skred, klatring og sist, men ikkje minst sykkel.

Me har per i dag ikkje eit fast lokale, men vår adresse er i Øyfjell i Vinje og det meste av vår aktivitet er i Rauland, Rjukan, Haukeli og Midt- Telemark!

TOROLF EID
TOROLF EID
Torolf er IVBV/UIAGM fjellfører, fjellkursleder i NF og har i tillegg jobbet i mange år som sikringsleder, kursleder og sensor innenfor tilkomstteknikk. Han har også lang erfaring med forskjellige typer sykling som både utøver og trener og er sertfisert sykkelguide i eomtbing. Torolf er bosatt i Bø
RUNE AARHUS
RUNE AARHUS
Rune har Master i friluftsliv med lang erfaring som vegleder og kursholder innenfor ski, skred, padling og klatring. Han har sertifisering fra NF, NKF, NPF, eomtbing og Norges Skiforbund. Rune er bosatt i Vinje i Telemark.

Instruktører

Gygra AS stiller strenge krav til sine veiledere. Alle våre vegledere på klatring eller skred har godkjent utdanning gjennom NF, NKF eller Nortind (IVBV/UIAGM). I tillegg følger alle våre veiledere våre interne rutiner for gjennomføring av kurs og føring.

Sven Verbelen
Sven Verbelen
Sven har studert friluftsliv i Bø og gått mange turer på Sabotørstien. Ekte friluftsentusiast som har bodd flere netter ute enn dei fleste!
Fredrik Christoffersen
Fredrik Christoffersen
Fredrik har mange år som lærer på friluftslivsstudiet ved universitetet i Sørøst- Norge. Han er også leder for skredgruppa til Røde Kors i Telemark og er sertifisert bla gjennom Norsk Fjellsportforum.
Maja Ophus
Maja Ophus
Har guida fast for Gygra på Sabotørstien. Har friluftslivsutdanning og forsvarsutdanning. Når Maja ikkje er på tur henger ho ofte i enden av eit klatretau.