OM OSS

Gygra er norrønt for trollkjerring. Navnet finner du på fleire fjell i Noreg og i logoen vår er Gygrestolen i Bø! Ein fantastisk klippeformasjon gøymt inne i Bø sine skogar, ikkje langt frå Telemarkskanalen.

Me i Gygra er opptekne av heil ved og det skal også våre opplegg bere preg av. Mat, overnatting, formidling, turområde. Kvalitet og engasjement i Telemark og FjellNoreg!

Me er arrangør av kurs og guiding innanfor ski, skred, klatring og sist, men ikkje minst sykkel.

Me har per i dag ikkje eit fast lokale, men vår adresse er i Øyfjell i Vinje og det meste av vår aktivitet er i Rauland, Rjukan, Haukeli og Midt- Telemark!

TOROLF EID
TOROLF EIDGründer og daglig leder
Torolf er IVBV/UIAGM fjellfører, fjellkursleder i NF og har i tillegg jobbet i mange år som sikringsleder, kursleder og sensor innenfor tilkomstteknikk. Han har også lang erfaring med forskjellige typer terrengsykling. Torolf er bosatt i Bø
RUNE AARHUS
RUNE AARHUSPowsurfer
Rune har Master i friluftsliv med lang erfaring som vegleder og kursholder innenfor ski, skred, padling og klatring. Han har sertifisering fra NF, NKF, NPF og Norges Skiforbund. Rune er bosatt i Vinje i Telemark.

Instruktører

Gygra AS stiller strenge krav til sine veiledere. Alle våre vegledere har godkjent utdanning gjennom NF, NKF eller Nortind (IVBV/UIAGM). I tillegg følger alle våre veiledere våre interne rutiner for gjennomføring av kurs og føring.

Jon Dahl Rasmussen
Jon Dahl RasmussenFjellmann frå kysten
Jon har lang erfaring som fjellklatrer og toppturentusiast på ski.
Han er sertifisert gjennom NF og Norges Klatreforbund.
Jon er bosatt i Vestfold og er også en ivrig kajakkpadler og terrengsyklist.
Maja Ophus
Maja OphusFriluftslivsstudent med bakgrunn fra forsvaret.
Maja guider fast i sommer på Sabotørstien. Studerer friluftsliv og har jobbet i forsvaret, aktiv med klatresko eller på tur!