SKI og SKRED

Gygra tilbyr skredkurs, toppturkurs og guidede turer.
På skred- og toppturkurs vil alle våre guider ha solid egenerfaring og være minimum sertifisert skredinstruktør gjennom Norsk Fjellsportforum eller vere Internasjonalt godkjent Tindevegleder (IFMGA/ UIAGM). Gygra har arrangørgodkjenning på skred for alle nivå i Norsk Fjellsportforum.

Vi er lokalisert i Telemark og holder våre fleste aktiviteter her,
men kan operere over hele landet, også i utlandet ved forespørsel. Vi har et godt samarbeid med både Haukelifjell skisenter og Raulandsfjell alpinsenter som er to svært gode anlegg for frikjøring og kursvirksomhet.

For guidede turer og kurs ta kontakt.
Eller ta en kikk på kalenderen.

Se hva som skjer fremover i kalenderen

Guiding 

Gygra tilbyr guidede toppturer primært fra mars og utover så lenge sesongen rekker. Området vårt er Telemark i sin helhet, men vi har og mulighet til å legge opp flotte toppturer i andre deler av landet eller utenlands. Primært guider vi i Rauland og Haukeli området. Vi har også guider med internasjonal Tindevegledergodkjenning som kan bistå eller legge opp turer eller kurs i andre land.

På alle våre guidede turer er sikkerhet vår viktigste faktor! Selv om vi planlegger for en spesifikk topp kan vi aldri garantere å nå toppen. Det vi garanterer for er sikre og trygge avgjørelser sammen med en kompetent og dyktig guide.

På guida turer har vi en utgangspris på 4.000,- for guide og kr 500,- per person oppå det. Maks 6 gjester per guide. Da guider vi full dag. 

Utstyr som hjelm, spade, søkestang og sender/ mottaker er obligatorisk for alle. Dersom du mangler noe kan dette leies av oss.
Pris: 300,- for kameratredningsutstyr, hjelm er gratis. Innføring i bruk vil alle få ved oppstart av turen.

Kontakt
Påmelding