SKI og SKRED

Ski og skred er vår spesialitet!

Skredkurs av ulike varianter, toppturkurs og guidede turar.

På våre kurs eller guida turar vil alle guidar/ instruktørar ha solid egenerfaring og vere sertifisert skredinstruktør gjennom Norsk Fjellsportforum eller Internasjonalt godkjent Tindevegleder (IFMGA/ UIAGM). Gygra har arrangørgodkjenning på høgste nivå for skred i Norsk Fjellsportforum.

Dei fleste av våre kurs holder me lokalt i Rauland, Haukelifjell eller Gausta. Me tilbyr også nokre turar andre stader som til dømes på Ringvassøy i Troms.

For guida turar og kurs ta kontakt.
Eller ta ein kikk på kalenderen.

Se hva som skjer fremover i kalenderen

Guiding 

Gygra tilbyr guidede toppturer primært fra mars og utover så lenge sesongen rekker. Området vårt er Telemark i sin helhet, men vi har og mulighet til å legge opp flotte toppturer i andre deler av landet eller utenlands. Vi har også guider med internasjonal Tindevegledergodkjenning som kan bistå eller legge opp turer eller kurs i andre land.

På alle våre guidede turer er sikkerhet vår viktigste faktor! Selv om vi planlegger for en spesifikk topp kan vi aldri garantere å nå toppen. Det vi garanterer for er sikre og trygge avgjørelser sammen med en kompetent og dyktig guide. Ofte vil du også kunne snappe opp litt tips og veiledning rundt skred og skredlære når du er med guide.

På guida turer har vi en utgangspris på 4.000,- for guide og kr 500,- per person oppå det. Maks 6 gjester per guide. Da guider vi full dag. Ski kan vi vere behjelpelege med å skaffe til veie dersom du trenger leie toppturutstyr.

Utstyr som hjelm, spade, søkestang og sender/ mottaker er obligatorisk for alle. Dersom du mangler noe kan dette leies av oss.
Pris: 300,- for kameratredningsutstyr, hjelm er gratis. Innføring i bruk vil alle få ved oppstart av turen.

Kontakt
Påmelding