SYKKEL

Gygra tilbyr guidede turar og kurs på sykkel.

Me tilbyr mange ulike typer sykling. Alt frå guida stisykkelturar for deg som ønsker fart og spenning til roleg fjellsykling langs grusvegar (også med EL sykkel).

Me syr gjerne eit opplegg med landevegssykling, terrengsykkel, gravelbike eller EL sykkel der innhaldet er lagt mot kultur- og historisk innhold og gjerne lokal mat undervegs. Me lokalkjente i Telemark og har mange gode kontakter både mot overnattting og mat!

Me kan også tilby opplegg mot trening for lag eller privatpersoner som ønsker å bli bedre på sykkel. Her har me bla gjort opplegg for Sykkellinja ved Toppidrettsgymnaset i Telemark. Instruktør/ guider har høg idrettsfagleg kompetanse og erfaring som trenarar og/ eller utøvarar.

Felles for alle våre sykkel-opplegg er at det har høg fagleg kvalitet og at me ønsker å formidle sykkelglede!

Treng du hjelp til å skru sykkel har me også verktøy og moglehet til å ta på oss service og reperasjonar – priser sykkelservice

Me er også forhandlar av Trek syklar og av oss kan du gjere ein god handel på både nye og demobrukte syklar. Her tilbyr me spesialkompetanse og god tilpasning av sykkel før du trår av gårde!

For guidede turer ta kontakt. Eller ta en kikk på våre kurs.

Stisykling

Vi kan guide deg gjennom stisykling i nærområdet i ulike vanskelighetsgrad ut fra ditt nivå.

Leie av fulldempet sykkel av god kvalitet og hjelm er inkludert i prisen. Underveis kan du også få gode tips og instruksjoner av en dyktig og lokalkjent instruktør.

Syklingen foregår i Bø i Telemark.

Pris: 2 timer stisykling med guide og leie av sykkel 950,-/ person (min 2 personer).

Fatbike

Ønsker du en sykkelopplevelse utenom det vanlige?

Vi kan tilrettelegge og guide deg gjennom en sykkeltur på snø. Vi stiller med sykkel med spesielt brede dekk egna for snøsykling og bruker egne tråkka løyper for dette. Ta kontakt for bestilling. Sesong er fra desember til mai.

Fatbikesykling kan du få i Øyfjell i Vinje kommune (ca 20 min fra Rauland).

2 timer sykling med guide og leie av sykkel: pris kr 950,-/ person (min 2 personer).  

Telemarksreisen

For sommeren 2018 tilbyr vi guida tur frå Tuddal til Dalen. Turen har overnatting undervegs ved kunstnerhotellet Nutheim Gjestgiveri. Selve syklinga foregår over to dager på grus og sti. Den krever god fysisk form selv om bagasjen blir fraktet i bil.

Vi er på fjellet, i kulturlandskapet, i skogene. Siste etappen fra Lårdal til Dalen på Telemarkskanlan går med kanalbåten MS Henrik Ibsen eller MS Victoria.

Ønsker du mer informasjon så se kalenderen for datoer eller send oss en e-post for mer informasjon.

Se hva som skjer fremover i kalenderen

Toppturkurs over to dager

februar 29 - mars 1

Guida topptur i Rauland

mars 7 @ 9:00 am - 4:00 pm

påmelding
Kontakt