SYKKEL

Hjå Gygra kan du leie sykkel, bli med på guida sykkeltur, kjøpe sykkel eller få reparert din egen!

Telemark kan by på fart og spenning på sti eller fjell til roleg sykling langs grusvegar (også med EL sykkel).

Me kan også bidra på opplegg mot trening for lag eller privatpersoner som ønsker å bli bedre på sykkel. Her har me bla gjort opplegg for Sykkellinja ved Toppidrettsgymnaset i Telemark. Instruktør/ guider har høg idrettsfagleg kompetanse og erfaring som trenarar og/ eller utøvarar.

Felles for alle våre sykkel-opplegg er at det har høg fagleg kvalitet og at me ønsker å formidle sykkelglede!

Treng du hjelp til å skru sykkel har me også verktøy og moglehet til å ta på oss service og reperasjonar – priser sykkelservice

Me er også forhandlar av Trek syklar og Merida. Her har du moglegheiten til å teste og handle av fagfolk.  Me tilbyr god tilpasning av sykkel før du trår av gårde!

For guidede turer ta kontakt. Eller ta en kikk på våre kurs.

Guida turar

Me tar deg gjerne med på ein sykkeltur som kan syne deg delar av Telemark du ikkje så enkelt finn fram til på eigen hand. Me kan kan legge opp turen til ditt nivå og etter dine ønsker. Grusvegsykling, stisykling, landevegssykling eller ein tur med historisk sus.

Treng du sykkel kan me leige deg det du har behov for, me kan også tilpasse slik at nokon syklar med Elsykkel med andre brukar vanleg sykkel om fleire vil delta som er på ulikt nivå.

På guida turar kan me også tilpasse med bagasjetransport, ordne med lunsj undervegs og sy turen inn mot spennande reisemål.

Leige sykkel

Hjå oss i Gygra kan du leie sykkel.

Fulldempa terrengsykkel

Elsykkel

Grusracer

Syklane me leiger ut er av høg kvalitet. Det fylgjer med hjelm i leige, litt verktøy, lappesaker og pumpe om uhellet skulle vere ute.

I hovudsak har me syklar frå Merida og Trek.

Salg og sykkelservice

Me har per i dag vår base på Raulandsfjell. Men, me kan ta i mot syklar både i Bø eller Seljord og levere igjen til avtalt stad.

Me tilbyr service til fastsatte prisar.

Ellers har me allerede på lager ein del av årets modellar frå Merida, nokre skal me bruke i guiding/ utleige, men er du sugen på ein Elsykkel i vår så fiksar me det kjapt! Me sel kun Elsyklar av god kvalitet med gode motorar og bra batterikapasitet.

Eks: Me kan også på kort tid få tak i ein fantastisk sykkel for 8-10 åringen med 24″ dekk som er noko breiare enn standard. Desse funkar både som fatbike vinterstid, men gje også litt ekstra “demping” i skog og på sti med litt mindre lufttrykk. Stiv gaffel, skivebremser og alu ramme gje ein veldig lett og godt kontrollerbar sykkel av høg kvalitet for poden. Matts j. 24+ Veil 5.999,-

Se hva som skjer fremover i kalenderen
påmelding
Kontakt