Torolf og Rune er sertifiserte sykkelguider gjennom den internasjonale eomtbringSYKKEL

  • Sykkeleutleie

  • Guida sykkelturer

  • Salg og service

Me kan hjelpe deg med mykje knytt til sykkel, anten du vil ha ein guida tur, få reparert noko på sykkelen, kjøpe sykkel eller leige sykkel!

Eller kanskje ei treningssamling, me har erfaring og kunnskap for å tilrettelegge for ei god samling på sykkel i Telemark!

Treng du hjelp til å skru sykkel har me også verktøy og moglehet til å ta på oss service og reperasjonar – priser sykkelservice

Me er også forhandlar av Merida. Her har du moglegheiten til å teste og handle av fagfolk.  Våre utleige syklar er i hovudsak av høg kvalitet og er syklar frå Trek eller Merida.

NB – i 2021 har me som mange andre kun fått ein brøkdel av syklane me hadde bestillt. Ta kontakt

For guidede turer ta kontakt. Eller ta en kikk på våre kurs.

Guida turar

Torolf og Rune er sertifiserte sykkelguider i den internasjonale eomtbing organisasjonen

Tuddal – Nutheim

Dagstur over Hjartdalsfjella. Nydeleg å kombinere med overnatting på Tuddal Høifjeldshotel før start og overnatting på kunstnarhotellet Nutheim Gjestgiveri ved ankomst! Begge plassar med lokalt brygga øl, lokalmat og mykje god sjel i veggane!

Skien til Lunde gjennom marka.

Kulturlandskap og Telemarkskanal! Kombiner med overnatting på Hotell Fritidsparken og Lunde Vandrerhjem. 6 mil på grusvegar, litt sti og langs kanalen til slutt med lite til ingen trafikk.

Stisykling i Bø og Lunde.

Ein dag med kos på stier i Midt Telemarks området! Me tilpasser nivå og terreng etter ønske!

Telemarkskanalen!

Ei reise på sykkel får fjord til fjell og tilbake til fjord med kanalbåten! 5 dager med sykling.

Ta kontakt for priser og meir informasjon!

Sykkelutleie

Hjå oss i Gygra kan du leie sykkel. I 2021 har me syklane ståande i Øyfjell, her er det fint å dagstur eller kortare tur utfrå om du skulle ønske det. Me kan leie ut inntil 5 elsyklar på ein gang.

Me har vanligvis ein god stall av både elsyklar og andre syklar, grunna korona har me ikkje fått alle syklane me skulle hatt i 2021, difor er det litt begrensingar på kva me kan levere. Men per 1. juli har me 4 fulldempa elsyklar og 1 hardtail elsykkel. Skulle du ha behov for å leige fleire syklar ta kontakt så finn me ei løysing!

Syklane me leiger ut er av høg kvalitet. Det fylgjer med hjelm i leige, multiverktøy, lappesaker og pumpe om uhellet skulle vere ute.

I hovudsak har me syklar frå Merida og Trek.

Prisar pr 10.6.2021 (med forbeh om prisjustering):

Sykkeltype Pris 2 timer Pris 1 dag Pris 2 dager
Terrengsykkel 345 455 795
Enduro/ stisykkel 345 495 895
Elsykkel hardtail/ hybrid 395 595 1095
Elsykkel FS (eks merida eone-forty) 495 795 1395

Salg og sykkelservice

Me har per i dag vår base i Øyfjell i Vinje! Treng du fikse sykkel kan me avtale henting/ levering i Bø, Seljord eller Øyfjell!

Me tilbyr service til fastsatte prisar.

Me sel ein del elsyklar frå Merida. Me anbefalar kun solide syklar med annerkjent krankmontert motor. Shimano steps systema er velutpøvde, lette og støysvake. Det er lite tull, bra batterikapasitet og skulle det skje noko kan me skaffe delar kjapt og utbetre! Desse har me etterkvart svært god erfaring på gjennom syklane me sjølve har i stallen!

Se hva som skjer fremover i kalenderen

Toppturkurs over to dager

08/01/2022 - 09/01/2022

Metodekurs skred i alpint/ nordisk

03/02/2022 - 06/02/2022

påmelding
Kontakt